Arcos Hydraulik AB

Er cylindertillverkare sedan 1947

Arcos Hydraulik

 

 

Teknikergatan 5                                                                                    Planerargatan 12

  

 

 

Hydraulcylindertillverkare

Sedan 1947 har Arcos funnits och verkat i Borlänge. Arcos startades som en mekanisk verkstad där man tillverkade tillbehör till industrin.
På 70-talet började man tillverka hydraulcylindrar för luft och olja och på den vägen är det. Det är en lång historia vi har i bagaget, en historia som gett oss erfarenheten att kunna tillverka de cylindrar vi gör idag. I dag står en Arcoscylinder för kvalitet och pålitlighet, vi finns på den internationella marknaden och oavsett var du befinner dig i världen finns det troligtvis även där en Arcoscylinder.

 

TeamArcos

 

Grundstenen i vår verksamhet är att ha nöjda kunder. Arcos är inte det största företaget, därför betyder alla kunder mycket för oss. Att få nöjda kunder börjar med att ha nöjda medarbetare. Vi har alltid satsat på att anställa personer med högt tekniskt kunnande och ett intresse för hydraulik och mekanik. Arcos teamet arbetar tillsammans hela vägen från ordermottagning till godsavsändning, genom att vi alla har en finkänsla och förståelse för vad kunden värdesätter kan vi tillverka de bästa cylindrarna för varje kund.

 

 

 

 

Bli en av våra nöjda kunder

Ansvar | Samarbete | Tydlighet

KONTAKT


Teknikergatan 5
SE-781 70 Borlänge
SWEDEN

Phone +46 (0)243 - 820 75
Fax +46 (0)243 - 102 82
E-mail email@arcos.se