Efter ett långt arbete är vår aggregatverkstad färdigställd och invigd. Behovet av att utöka lokalerna har funnits länge och vi är väldigt glada över att se den färdiga produkten. Den nya lokalen tillhandahålls av Sävsjö kommun som totalrenoverat lokalen och erbjuder en 1 000 kvm lokal för både kontor och produktion. Expansionen till den nya lokalen hjälper oss att fortsätta utvecklas mot vår målsättning att vara en komplett hydraulikleverantör. Aggregat, cylindrar och know how.

Invigningen genomfördes av Benny, trogen medarbetare sedan 21 år, genom att klippa en hydraulslang och det deklarerades att aggregatverkstan är redo för produktion. Tal hölls av ledningen där de berättade vad expansionen betyder för oss. Man tog även tillfället i akt att tacka alla medarbetare för det hårda jobb de lagt ner för att genomföra flytten. Ett stort tack riktades även till våra ägare som beslutat om satsningen och det förtroende de har i oss.

Invigningen var ett lyckat event där vi firade expansionen tillsammans med våra medarbetare, Sävsjös kommunstyrelse, Sävsjös näringslivschef samt inbjuda gäster och leverantörer. Sammanlagt kom 100 personer för att fira tillsammans med oss vilket vi uppskattar enormt.